Michel Nierop.
Michel Nierop.

Dichtworkshopreeks ‘Hoe schrijf je een gedicht?’ in bibliotheek

Algemeen 174 keer gelezen

OSS | Wil jij leren hoe je een mooi gedicht kunt schrijven? De Osse stadsdichter Michel Nierop geeft in een workshop van drie ochtenden uitleg over het schrijven van een gedicht.

Deze drie ochtenden in Bibliotheek Ravenstein staan in verband met elkaar en kunnen niet afzonderlijk worden bijgewoond. De drie data van de workshopreeks zijn 5, 12 en 19 februari, telkens van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens deze workshop leer je welke stappen je kunt gebruiken om tot een mooi gedicht te komen. Je gaat ook zelf aan de slag met het schrijven van een gedicht. De uiterlijke aanmelddatum is 28 januari 2022 en kan via www.nobb.nl.

Stadsdichter
Ossenaar Michel Nierop (41) schrijft gedichten waarin liefde, natuur, afscheid, humor, woordspelingen en fantasie kenmerken zijn in een poging mooie beelden op te roepen die mensen kunnen ontroeren of vermaken. Gedichten verschenen in uitgaven van Haarlemse Dichtlijn en Poëzieclub Eindhoven, een voordracht van Wintertenen is te zien in de serie De bibliotheek van Frans Bromet. Vanaf april 2021 is hij voor de duur van twee jaar als stadsdichter aangesteld door Poëzie Podium Oss.

Uit de krant