Afbeelding
Foto: Hans van der Poel

Harrie van Buul wordt opa en overgrootvader op dezelfde dag

Algemeen 11 keer gelezen

OSS | Twee vaders, twee moeders, twee baby’s en een trotse (over)grootvader. Dit tafereeltje is meer dan een mooi plaatje. Want de geboorte van de baby’s Nena Mae en Jordan zorgde voor een unieke situatie, die uiterst zelden voorkomt. 

Op de foto zijn van links naar rechts te zien: Paul Conzalez, Sam van Buul, Harrie van Buul met links op arm baby Jordan Conzalez en rechts baby Nena-Mae van Buul, Jessica van Buul- van Bergen en Steve van Buul.

Op 3 augustus is Nena Mae geboren om 12.40 uur in ziekenhuis Bernhoven in Uden, diezelfde dag is Jordan geboren om 19.48 uur, ook in Bernhoven.
Het bijzondere eraan is dat Harrie van Buul op dezelfde dag opa en overgrootopa is geworden. Steve is namelijk de zoon van Harrie, van Nena Mae is hij opa geworden. Sam is de dochter van de andere zoon van Harrie. Dus van Jordan is hij overgrootopa geworden.

Niet plannen
Sam was uitgeteld op 31 juli, Jessica op 12 augustus. “Sam beviel dus een paar dagen later dan de uitgetelde datum en ik negen dagen te vroeg”, vertelt Jessica. “Heel toevallig allemaal, zoiets kun je natuurlijk niet plannen.”
Ook in ziekenhuis Bernhoven spraken ze volgens Jessica van een ‘unieke situatie’. “Voor zover ze konden nagaan was dit nog nooit voorgekomen.”

Uit de krant

Uit de krant