Het was ook mogelijk om het parcours van de Pharma Future Run wandelend af te leggen.
Het was ook mogelijk om het parcours van de Pharma Future Run wandelend af te leggen. Foto: Hans van der Poel

Sportief slot voor #100yearspharmafuture

Algemeen 1.131 keer gelezen

OSS | Bijna 400 deelnemers stonden afgelopen zondag aan de start bij de Pharma Future Run en wandeling. Daarmee is het themajaar om het 100-jarig bestaan van de farmaceutische industrie in Oss te vieren, afgesloten.

Voor de organisatie van dit sportevenement hebben de initiatiefnemers van het themajaar – Aspen Oss, MSD, Organon, Life Sciences campus Pivot Park en de gemeente Oss – de samenwerking gezocht met de organisatoren van de SNS Oss City Run. Start en finish vonden plaats op Pivot Park en het bijzondere van de Pharma Future Run is dat het parcours langs de grote geneesmiddelenbedrijven op Moleneind gaat, in het centrum van Oss. 

Voor de hardlopers was de Pharma Future Run een wedstrijd, waarbij het accent lag op het meedoen, en niet op het winnen. De deelnemers konden zelf kiezen hoeveel ronden van ongeveer 3 kilometer ze wilden rennen, waarbij er diverse klassementen werden opgemaakt. Het was ook mogelijk om het parcours wandelend af te leggen. 

Zowel de hardlopers als de wandelaars kwamen door het Experience Center, dat sinds afgelopen zondag definitief de deuren heeft gesloten. Meer informatie: https://runlimited.nl/pharmafuturerun.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant