De activiteit is tevens een aanzet tot de oprichting van een Join Us groep in Oss.
De activiteit is tevens een aanzet tot de oprichting van een Join Us groep in Oss.

‘Jongeren, doe mee met Social Friday in regio Oss!’

Human Interest 778 keer gelezen

OSS | Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. “Herken jij dit? Social Friday is er voor jou!”, vertelt Join Us. “We nodigen je uit bij de Social Friday activiteit in Oss op 30 september 2022.”

Door de coronamaatregelen hadden jongeren lange tijd veel minder sociaal contact. “Je ziet nu dat veel jongeren een duwtje in de rug nodig hebben om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten”, aldus Jolanda van Gerwe. Ze is oprichter van Stichting Join Us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben. Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen.”

Social Friday in regio Oss
Stichting Join Us, ONS Welzijn, Kubus Ondersteuning, Jongerenraad Oss en RotaryClub Oss hebben de handen ineen geslagen en organiseren in regio Oss in het kader van Social Friday een Pubquiz. “Dit doen we als eerste aanzet tot een Join Us afdeling in Oss. De avond start om 18.00 uur met een gezellige barbecue, waarbij rekening wordt gehouden met allerlei dieetwensen (halal, vega, vegan, etcetera).Om 19.30 uur begint de PubQuiz: zes rondes met elk een eigen thema: wie is het, sport, waar ligt het, muziek, dieren, films en series.” De locatie is De Pitstop, Industriepark Oost 3A in Oss. Schrijf je in via SocialFriday.nl.

Uit de krant