Kom je ook naar de open dag van het TBL?
Kom je ook naar de open dag van het TBL?

Wees welkom op TBL tijdens open dag op 8 februari

Onderwijs 345 keer gelezen

OSS | Het Titus Brandsmalyceum is dé school voor havo, atheneum en gymnasium. Met modern onderwijs word je voorbereid op de maatschappij van morgen. De school is trots op de masterclasses en het Expeditie-onderwijs. Speciaal ontwikkeld om jou de best denkbare start te geven. De open dag van het TBL wordt gehouden op vrijdag 8 februari van 16.00 tot 21.00 uur. Leer de school beter kennen, iedereen is van harte welkom.

Op deze dag kun je genieten van optredens van de Theaterbrugklas, de Dansklas, het schoolorkest en de cast van de musical FAME. Laat je rondleiden door één van de leerlingen en maak kennis met de leraren en verschillende vakken op school. De open dag helpt je ontdekken of de school bij je past.
Op het TBL mag elke leerling zichzelf zijn. Juist de verschillende inzichten en passies zijn de motor van de school. "We willen ontdekken wie je bent, wat je bezighoudt. Op het TBL geldt dat de relatie met jou vooraf gaat aan de prestatie. Zo leren we van én met elkaar", staat in een persbericht van TBL.

Vaardigheden
Het TBL legt de nadruk op vaardigheden zoals samenwerken, oplossingen bedenken, je flexibel opstellen, omgaan met cultuur en culturen, leiderschap tonen en weerbaar zijn. "Het maakt van onze leerlingen wereldse mensen. Onze school is in balans, actief en succesvol. Het bewijs is de fijne sfeer en onze leerlingen die met glans het diploma halen. We hebben het hoogste slagingspercentage voor havo en vwo in de regio, al jaren op rij. Daar zijn we erg trots op."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant