De entree bij bedrijventerrein Vorstengrafdonk zal er volgend jaar veel vrolijker bij liggen. (Foto: Hans van der Poel)
De entree bij bedrijventerrein Vorstengrafdonk zal er volgend jaar veel vrolijker bij liggen. (Foto: Hans van der Poel)

Laatste kavels op Vorstengrafdonk voor Sterisets en Meubitrend

Politiek 3.139 keer gelezen

OSS | De gemeente Oss heeft de laatste drie kavels op bedrijventerrein Vorstengrafdonk verkocht. Twee bedrijven zijn bekend: Sterisets International en Meubitrend verhuizen van De Geer naar Vorstengrafdonk. De naam van het derde bedrijf wordt later deze maand bekendgemaakt.

Het gaat om kavels van verschillende grootte: circa 5.000 m2, 15.000 m2 en 27.000 m2. Door de grote belangstelling zijn deze kavels in december 2022 via loting toegekend. In totaal meldden zich 17 bedrijven voor de drie kavels bij de gemeente.

Alle inschrijvende bedrijven hadden tot en met 6 januari 2023 de gelegenheid om bij de voorzieningenrechter te protesteren tegen de uitslag van de loting. Daar is geen gebruik van gemaakt. De drie winnende bedrijven hebben een reserveringsovereenkomst ontvangen van de gemeente Oss. 

Sterisets International verzorgt (kortdurende) opslag vanuit tientallen landen van medische en tandheelkundige instrumenten, verpleeg- en orthopedische artikelen en laboratoriumbenodigdheden. Daarna zorgen zij voor distributie binnen en buiten Europa. Meubitrend maakt in eigen fabriek meubelen voor woningen en projectinrichting, in nauwe samenwerking met architecten, ontwerpers en interieurbouwers. De meubels van Meubitrend worden verkocht in binnen- en buitenland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant