Patrick Knuvers.
Patrick Knuvers.

Aantrekkelijke acties bij Knuvers Brillen & Lenzen

Zakelijk 525 keer gelezen

OSS | Dat hij ooit voor zichzelf zou beginnen, stond voor Patrick Knuvers vast. Op 25-jarige leeftijd werd zijn eigen zaak Knuvers Brillen & Lenzen een feit. Nu 21 jaar later is de karakteristieke optiekzaak nog steeds gevestigd aan de Hooghuisstraat 30 in Oss. Hij hoopt er nog vele jaren aan toe te mogen voegen. "Ik houd van mijn vak en doe het heel erg graag."

In ruim twintig jaar verandert er veel, weet ook Knuvers. De laatste jaren ziet hij bijvoorbeeld dat steeds meer mensen bewust kiezen voor oogzorg en kwaliteit. "Het kost iets meer dan gemiddeld, maar je bril draagt comfortabeler en je kijkt er zoveel beter mee in vergelijking met een low budget aanschaf. Het is mijn doel om mensen zo goed mogelijk te laten zien met een fijne bril of lenzen. Als ik bijvoorbeeld kijk naar multifocale brillen, dan betaal je hier iets meer dan bij enkele landelijke ketens, maar je kunt er veel langer perfect en prettig door kijken. Uiteindelijk qua prijs dus voordelig en bovendien streef ik qua kwaliteit perfectie na. Ik houd niet van half werk. Mensen kunnen hier rekenen op kwaliteit, deskundigheid en een gezellige sfeer. Ik neem de tijd voor klanten en de koffie staat altijd klaar. In de loop der jaren heb ik een mooie relatie opgebouwd met veel mensen. Klanten moeten tevreden de deur uitgaan en tevreden terugkeren. Ik dank alle klanten die het mogelijk hebben gemaakt dat ik hier al twintig jaar ben gevestigd."

Merken
Op het gebied van brillen heeft hij een mix tussen bekende optiek- en modemerken. Zo kunnen klanten kiezen voor bijvoorbeeld Nike, Vingino, Brendel, Skaga, Eschenbach of State of Art. "Er is voor elk wat wils met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Mijn klantenkring bestaat uit een mooie afspiegeling van de maatschappij. Van jong tot oud, iedereen kan hier slagen."

Osse centrum
Het Osse centrum is volgens Knuvers een zeer geschikte locatie om te ondernemen. "Je hoort weleens mensen zeggen dat het gras bij de buurman groener is, maar dat is zeker niet het geval. Het relatief compacte centrum biedt naast prettig winkelen een compleet winkelaanbod en het is daardoor zeer de moeite om regelmatig te bezoeken. Er zijn leuke winkels, prima ondernemers en er is volop parkeergelegenheid, ook met de mogelijkheid van achteraf betalen. We zitten hier prima."

Duurzaam
'Groen ondernemen' vindt Knuvers belangrijk. Zo wekt hij het energieverbruik in de zaak thuis op met zonnepanelen. "Ik stook niet in de zaak. Het milieu vind ik belangrijk en bovendien is het prijstechnisch gezien ook interessant."

Actie
Vorig jaar hield Knuvers vanwege de twintigste verjaardag een aantrekkelijke actie. Ook in 2017 pakt hij uit: tot en met 15 februari krijgen mensen bij de aankoop van een nieuwe bril een zonnebril op sterkte. Van 16 februari tot en 31 maart is er opnieuw een actie en dan is het tweede brilglas voor de helft van de prijs.

Informatie
Dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur, op donderdag tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. (0412) 63 71 80, info@knuversoptiek.nl of kijk op www.knuversoptiek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant