Foto ter illustratie: Peter Kuijpers
Foto ter illustratie: Peter Kuijpers

Verwer versterkt korfbalvereniging DOT Oss

Sport 438 keer gelezen

OSS | Vanaf komend seizoen is KV DOT verzekert van de diensten van Auke Verwer. Hij stapt over van DKB uit Best. Bestuurslid Technische Zaken Ramon Theunisse is blij met de nieuwe aanwinst van de Osse korfbalvereniging. "Met Auke halen we een goede allrounder binnen met bovendien veel lengte (1,94)."

Verwer (20 jaar) groeide op bij DKB uit Best. Hier speelde hij altijd in de eerste teams van de jeugdopleiding. Tussentijds maakte hij de overstap naar de Eindhovense hoofdklasser DSC. Hier behaalde hij in de B1 de kruisfinales in de hoofdklasse. Na drie seizoenen keerde Verwer terug op het oude nest. Hier werd hij kampioen in de junioren en speelde afgelopen seizoen in het vlaggenschip van de vereniging uit Best. "Bij DOT zie ik veel potentie binnen de vereniging. Ik verwacht mezelf hier verder te kunnen ontwikkelen. De sfeer binnen de vereniging spreekt mij enorm aan en ik kan dan ook niet wachten om na de zomer te beginnen", vertelt Verwer enthousiast. 
Theunisse licht verder toe: "Auke is een welkome aanvulling op onze talentvolle jonge selectie. Verder zijn we ook blij dat hij ook binnen onze club een rol gaat spelen bij onze jeugdopleiding. We verwachten dat hij met zijn ervaring op het hoogste niveau de spelers extra vaardigheden bij kan brengen."
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant