Afbeelding

Succesvolle tweede rally van LEO Club de Bourbon

Algemeen 449 keer gelezen

OSS | LEO Club de Bourbon Oss heeft tijdens de tweede editie van hun rally 1816,06 euro opgehaald voor sportvereniging GESPOSS.

De rally voor het goede doel werd afgelopen zaterdag gereden. Met zestien deelnemende auto's is een route gereden door onder andere Brabant, Gelderland, Limburg en een stukje Duitsland wat resulteerde in een afwisselende route met een diversiteit aan landschappen. Daarnaast was het weer perfect; droog en niet te warm.

's Ochtends werden de deelnemers verwelkomd in FoodLoods Oss. Voor de lunch werden de deelnemers naar Duitsland gestuurd en uiteraard kreeg men hier schnitzel geserveerd, om uiteindelijk met een volle buik weer in Oss terecht te komen, bij Volvo Vos autobedrijven voor de afsluitende borrel en loterij.

Sportvereniging GESPOSS
Dit jaar is de rally gereden om geld in te zamelen voor GESPOSS. Het opgehaalde bedrag komt geheel ten goede aan een nieuwe tillift. Het doel van GESPOSS is 'samen sporten voor iedereen'. Zij maken het mogelijk dat mensen met- en zonder beperking kunnen sporten in Oss en omgeving. Zo bieden ze zitvolleybal, waterbasketbal en recreatief zwemmen aan. Daarnaast heeft GESPOSS jarenlange ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen met een beperking tijdens het beoefenen van deze sporten. Met een team van gemotiveerde vrijwilligers en met behulp van speciale voorzieningen ter ondersteuning kunt u bij Gesposs het maximale uit uw sportervaring halen. GESPOSS bestaat dit jaar 50 jaar bestaan en dus hun jubileum vieren. Inmiddels hebben ze 120 leden en vrijwilligers die zorg dragen voor de vereniging.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant