De kindermiddag in 2019.
De kindermiddag in 2019.

Kindermiddag wordt Hoessenbosch Familie Festival

Algemeen 427 keer gelezen

BERGHEM | Basisschoolkinderen krijgen de kans om op zaterdag 4 september samen met hun hele familie naar een echt festival te gaan. De welbekende kindermiddag van het bijna uitverkochte Hoessenbosch Festival is dit jaar namelijk omgetoverd tot Hoessenbosch Familie Festival. 

Compleet met verschillende stages, een blokkenschema en de tofste artiesten van dit moment. Wat dacht je van Emma Kok, Bente van der Steeg en Dax Hovius? Alle drie bekend van The Voice Kids. We spraken ze onlangs en kunnen je vertellen dat ze enorm uitkijken om naar het familiefestival midden in de bossen van Berghem te komen. “Het optreden voor publiek gaat nu echt beginnen. Ik kan niet wachten om al die lachende gezichten te zien op het Hoessenbosch Familie Festival”, vertelt Emma ons. Bente belooft haar publiek verschillende stijlen en genres. “Ik weet zeker dat er voor iedereen wel een leuk nummer tussen zit.” Dax gaat voor een ingetogen optreden: “Ik heb onlangs mijn eigen single uit mogen brengen en die laat ik dan natuurlijk ook horen.”
Maar er is meer: “Shanoa, Elisabeth, Ayla, Britt, Sem, Soufiane en Daphne van The Voice Kids komen en zelfs Dani, Nienke, Bram en Sem van de volwassen Voice of Holland zullen voor ons optreden. Dan zijn we er nog niet. Want ken je Bodine en Iris van We Want More nog? En Renske van Beat Me? Ze zijn er allemaal. Lekker dansen doe je op muziek van de Alpenzusjes, PartyFrieX en Uit Oe Bolleke”, vertelt de organisatie van het familiefestival.
Kaarten voor het Hoessenbosch Familie Festival zijn te koop op hoessenboschfestival.nl.

Uit de krant

Uit de krant