Afbeelding

Leuke activiteiten voor kinderen in het Osse centrum

Algemeen 2.068 keer gelezen

Er is komende zomer van alles te doen voor kinderen op de Heuvel. Met ‘Summer in the City’ is er iedere zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur vermaak voor kids.

De aftrap is op zaterdag 30 juli met ‘Schuim op het plein’. Gegarandeerd lekker lachen in een groot schuimbad!

Survival Rope Mobile
Een week later (zaterdag 6 augustus) staat de Survival Rope Mobile in hartje Oss. Het enige mobiele klimpark in Nederland en België. Deze spectaculaire attractie bestaat uit acht verschillende parcours waarbij de deelnemers zo snel mogelijk de overkant moeten bereiken. De attractie is uitermate geschikt voor kinderen én volwassenen. Het ziet er spectaculair uit en het is erg veilig.

Circus
Op zaterdag 13 augustus is het tijd voor de Circus Kids Experience. Dit is hét complete circusevenement speciaal voor kinderen. In de kleurrijke opblaasbare circuspiste kun je oefenen met circusmaterialen zoals diabolo’s, eenwielers, stelten, jongleerballen en nog veel meer. Een Piccolo steltloper maakt de mooiste ballonfiguren. Blijf uren springen op het grote Feest springkussen en laat jezelf als clown of circusdirecteur schminken bij de schminkstand. Gegarandeerd een leuke middag!

Dino Experience
Zaterdag 27 augustus zijn er dinosaurussen in Oss. De unieke en sfeervol aangeklede Dino Experience is een compleet verzorgd thema evenement voor kinderen. Spring op het Dino springkussen, laat een stoere glittertattoo zetten bij de Dino Glittertattoo stand, ga op zoek naar bijzondere dino objecten in de Paleontoloog Area en kom heerlijk snoepen bij het Dino Buffet. De Dino Kids Experience wordt begeleid door een team van enthousiaste activiteitenbegeleiders. In andere steden is dit evenement altijd een enorm succes, dus dat mogen we ook in Oss verwachten.

Tropical
De afsluiter is op zaterdag 3 september. Dan vindt de Tropical Kids Experience plaats op de Heuvel. Deze dag sluit ook de Heuvel Horeca aan met onder ander een cocktailbar. Een lekkere middag om de zomervakantie af te sluiten.

Uit de krant