Afbeelding

Wesly Bronkhorst op Hoessenbosch Festival

Algemeen 9 keer gelezen

BERGHEM | In aanloop naar het Hoessenbosch Festival, dat dit jaar van 1 tot en met 4 september wordt gehouden, besteedt Weekblad Regio Oss wekelijks aandacht aan het evenement.

Met interviews met optredende artiesten wordt toegeleefd naar het festival in Berghem. De aftrap wordt gedaan door de Nederlandstalige zanger Wesly Bronkhorst. Bekend van hits als Trots op jou, Amalia en natuurlijk Kom allemaal maar in mijn armen. Wesly Bronkhorst zit inmiddels bijna twintig jaar in het vak en bereikte een hoogtepunt toen hij eind 2019 een uitverkocht concert gaf in Afas Live. En toen kwam de trein abrupt tot stilstand. Corona. “Zoals iedere artiest heb ik mijn publiek al die tijd enorm gemist. In het begin dacht ik, dit duurt hooguit een paar maanden dat ik niet kan optreden, maar dat werd dus wel wat langer. De uitzichtloosheid vond ik het ergst”, vertelt Wesly.
Gelukkig is die tijd voorbij en is de agenda van Wesly weer vol. “Je merkt dat iedereen zo enorm enthousiast is na corona”, vertelt de Amsterdamse zanger . “Het is overal een gekkenhuis.”
Dat Wesly op dit moment van een de succesvolste artiesten van Nederland is, blijkt wel uit het feit dat zijn nieuwste single Amalia al weken in de top 5 staat in de Nederlandstalige Top 30. Hij kreeg uit handen van Tom Peters (NRGY Music) een officiële prijs voor het behalen van 10 miljoen views op Youtube voor zijn grote hit Trots op jou. “Uiteindelijk bepaalt het publiek wat wel of niet een hit wordt”, aldus Wesly. “Daarom ben ik hier extra trots op.”
Er breekt een bijzondere periode aan. De zanger wordt dit jaar 40 jaar en zit 20 jaar in het vak. Daarnaast komt er eind september een nieuwe plaat uit. Maar eerst dus het Hoessenbosch Festival. “Ja ik kijk ernaar uit. We gaan er weer een mooi feestje van maken waarbij al mijn hits voorbij zullen komen.”

(Lees het volledige interview met Wesly Bronkhorst vandaag in Weekblad Regio Oss) 

Uit de krant

Uit de krant