Team Wolf doet het 'vur Fred'. 'De opbrengst van onze evenementen komt geheel ten goede aan het KWF. '
Team Wolf doet het 'vur Fred'. 'De opbrengst van onze evenementen komt geheel ten goede aan het KWF. ' Foto:

Team Wolf doet mee aan Alpe d’Huzes, zamelen geld in met pubquiz

Algemeen 1.456 keer gelezen

OSS | Team Wolf doet dit jaar mee aan de Alpe d’Huzes. “Vorig jaar mei hebben we afscheid moeten nemen van Fred Wolf die overleden is aan de gevreesde ziekte kanker”, vertelt het team. “Zijn zoon Koen en twee neven hebben een team opgericht speciaal Vur Fred. We hebben nog één evenement op stapel staan om geld in te zamelen, en dat is een pubquiz op 21 april in Berghem.”

Het team vertelt verder: “We gaan op 6 juni 2024 met ons team richting Frankrijk om aan het evenement Alpe dHuzes mee te gaan doen. De opbrengst van dit evenement komt geheel ten goede aan het KWF.” Met hun pubquiz willen ze nog wat extra geld ophalen. “We hebben gezorgd voor wat live entertainment tussen de rondes door. Dennis van Erp, Lars Brans en Randy Voet doen een benefietoptreden en zullen zorgen voor de muzikale noot. Dj Justin zal de afterparty verzorgen. Tevens hebben we een prachtige loterij met prijzen die geschonken zijn door de plaatselijke winkeliers, die we dan ook graag willen bedanken voor hun inbreng. Een speciale dank gaat uit naar Rens van Vught van Koelberg Koudetechniek die onze teamkleding gesponsord heeft.” 

Praktisch
Zalencentrum Mercx gaat open om 14.30 uur en vanaf 15.00 uur start de pubquiz. De teams bestaan uit drie tot vijf personen. Het inschrijfgeld is 25 euro per team en ook dat komt geheel ten goede aan de KWF. Inschrijven voor deelname aan de pubquiz kan door te mailen naar fietsteamwolf@gmail.com.

Streefbedrag
Natuurlijk kunnen de mensen ook nog sponsoren via de website van KWF: www.opgevenisgeenoptie.nl. Zoek daar naar Team Wolf. “We hopen op een goede opkomst zondag 21 april en zullen zorgen dat iedereen een gezellige middag heeft. Met onze doelstelling ‘Wij gaan die berg up Vúr Fred’ en alle leuke reacties die we al gekregen hebben proberen we ons streefbedrag van 25.000 euro te halen, zodat er nog meer kankeronderzoek gedaan kan worden. Namens Team Wolf; Koen, Sanne, Peter, Aron, Toon, Ad, Luke, Bas, Kaylee en Adje. We vinden het prachtig dat we hier ons steentje aan bij hebben kunnen dragen. Onze ervaringen en prestaties tijdens Alpe d’Huzes op donderdag 6 juni kunnen de mensen volgen op onze Facebookpagina Team Wolf.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant