Leerlingen van Mettegeupel in actie.
Leerlingen van Mettegeupel in actie. Foto: RON RUTTEN FOTOGRAFIE

Eindmusicals groepachters in De Lievekamp

Kunst en cultuur 678 keer gelezen

OSS | Theater De Lievekamp bood ook dit jaar basisscholen uit de gemeente Oss de mogelijkheid om de eindmusicals van groep 8 plaats te laten vinden op het podium van de Grote Zaal. Zo konden de basisschoolverlaters hun traditionele eindmusical tóch laten zien aan een groot publiek. Deze week vinden de laatste eindmusicals plaats. 

Veel achtstegroepers keken uit naar het presenteren van hun spetterende eindmusical, maar helaas is (veel) publiek ontvangen op dit moment niet mogelijk. Gelukkig bood het theater opnieuw een oplossing! De scholen konden gebruik maken van het professionele podium , waar een cameraman of -vrouw van de school zelf opnames kon maken. Dankzij de versoepelingen was het zelfs mogelijk dat er in beperkte mate publiek in de zaal mocht zitten en konden ouders de musical live bijwonen.
Het was zowel voor leerlingen en docenten én ouders, als ook voor de medewerkers van het theater een bijzonder moment. De kinderen voelden zich échte artiesten op zo’n groot podium. “Zoveel stralende gezichten, dat is heerlijk om dit theaterseizoen mee af te sluiten!”, aldus Barbara Buljevic, Hoofd Productie bij De Lievekamp.

Uit de krant

Uit de krant