Corné Vos. (Foto: Hans van der Poel)
Corné Vos. (Foto: Hans van der Poel)
Koop Lokaal

Haarwerken op maat bij HaarUniek

Zakelijk 354 keer gelezen

Het is een ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven: haarverlies, bijvoorbeeld door chemotherapie of alopecia. Dan is het wel zo fijn als je voor een haarwerk, haaraanvulling of hoofdbedekkingen terecht kunt bij een gediplomeerd haarwerkspecialist als HaarUniek van Corné Vos. Haar trefwoorden? Vakmanschap, betrokkenheid en meedenken. 

Toen het gezondheidscentrum in Oss in 2016 er kwam, besloot Corné zich toe te gaan leggen op daar waar haar hart ligt. Sinds die tijd heeft zij haar eigen salon, de eerste en enige gespecialiseerde haarwerksalon in Oss en omgeving. Persoonlijke begeleiding staat bij Corné centraal. "Een haarwerk is zoveel meer dan iets uit een doosje nemen. Van belang is dat alles op maat gebeurt, geen werk is hetzelfde."

Begeleiding
"Bij HaarUniek begeleiden wij het gehele traject, van het allereerste vrijblijvende intakegesprek tot het onderhoud van het haarstuk", vertelt Corné. Ze wil benadrukken dat HaarUniek er niet alleen is voor vrouwen. "Ook mannen die kampen met haaruitval kunnen hier terecht." Dat geldt zeker ook voor kinderen. HaarUniek is steunpunt voor de Stichting Haarwensen, een stichting die gratis haarwerken geeft aan kinderen tot en met 18 jaar die door ziekte kampen met haaruitval. 

Aandacht
HaarUniek kan als gecontracteerd zorgaanbieder van alle Nederlandse zorgverzekeraars iedereen optimaal van dienst zijn. Dat gebeurt in haar eigen salon en atelier. Volledige privacy is gewaarborgd, en dat is volgens Corné nu juist waar haar doelgroep behoefte aan heeft. Hier krijgen klanten de aandacht die ze verdienen. Veel mensen komen hier verdrietig binnen, ik hoop dat ze met een glimlach naar buiten gaan."
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant