Afbeelding

Hoge kwaliteit en design bij Caves Hubert Slijterij Zeegers

Zakelijk 299 keer gelezen

OSS | '100 procent vakmanschap staat centraal bij Caves Hubert Slijterij Zeegers. Vandaar ook dat u bij ons kunt sparen voor de hoogwaardige glazen uit de Bohemia Crystal fabrieken. Deze glazen onderscheiden zich door de extreme helderheid en afwerking.

De glasserie Emozione van Baroli wordt uit één deel geblazen zodat er een vloeiende overloop is van de steel naar de coupe. Het overtollige glas aan de mondrand wordt verwijderd door de glazen eerst af te laten koelen, dan koud af te slijpen en tot slot zorgvuldig te polijsten. Dit procedé vereist veel vakmanschap en kennis en slechts weinig glasfabrieken passen deze techniek toe. Het eindresultaat is een fraaie mondrand wat een geweldige afdronk geeft. De glazen worden vervaardigd van loodvrij kristal en zijn geschikt voor gebruik in de vaatwasmachine. Bij besteding van 10 euro (exclusief aanbiedingen en statiegeld) krijgt u 1 spaarzegel. Met een volle spaarkaart (25 zegels) krijgt u 2 prachtige glazen naar keuze.Vakkennis en assortiment maakt dat onze relatie de weg naar de winkel al jaren kan vinden.

Advies
Of u nu een drankje zoekt voor bij een diner, gezellig met vrienden, of gewoon op de bank, wij hebben het passende advies. Ook voor feesten, partijen en evenementen hebben wij alles in huis om er een succes van te maken. Op zoek naar een cadeau/geschenk voor verjaardag, relatie, jubileum of zomaar…? Wij hebben het of maken ter plaatse een verrassend geschenk op maat. Wij blijven dus meedenken en toegevoegde waarde bieden waar nodig. Wij heten u een warm welkom in onze winkel.'

Jurgen en Silvia
www.slijterijzeegers.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant