MaasdijkMarathon 2017.
MaasdijkMarathon 2017.

Twee presenting partners voor De Maasdijk 2018

Sport 749 keer gelezen

OSS | De Maasdijk editie 2018 mag rekenen op een warme ondersteuning van diverse partijen. De vernieuwde organisatie van de MaasdijkMarathon weet zich gesteund door twee presenting partners: LinkedOss en Rabobank.

Voorzitter Jeroen Ulijn is verheugd met deze partners: "Ons team heeft voor 2018 een grote ambitie uitgesproken. Bijvoorbeeld meer kernen betrekken dus een langer parcours, de finish in het centrum van Oss en een avondmarathon.
Rabobank Oss Bernheze voelt zich met name aangesproken door de plannen om zoveel mogelijk kernen te betrekken bij het evenement." Runnersworld is voor het tweede jaar als hoofdsponsor van de partij en de organisatie zal binnenkort nog meer sponsoren bekend maken.
De Maasdijk wordt gehouden op 16 juni. In de ochtend start de Maasmeanderwandeling die het westen van Oss aandoet om in Oss te eindigen. In de avond wordt de Maasdijk van Keent tot aan Teeffelen het wedstrijdtoneel voor hardlopers, triatleten en in-line skaters waarbij de diverse onderdelen van 18.00 tot middernacht zullen finishen op De Heuvel. De organisatie mikt op 2.000 deelnemers. Meer informatie op www.demaasdijk-events.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant