Rennen door de Hema – inclusief roltrap.
Rennen door de Hema – inclusief roltrap.

Recordaantal deelnemers jubileumeditie City Run

Algemeen 1.301 keer gelezen

OSS | De organisatie van de SNS Oss City Run kan terugkijken op een bijzondere succesvolle editie van het evenement. Maar liefst 1.026 sporters verschenen aan de start van de funrun door het Osse Centrum en door diverse markante gebouwen. 

Na het recordaantal van 911 in 2023 werd nu de magische grens van 1.000 deelnemers doorbroken.
De belangstelling voor het eerste lustrum van de run was groot. De organisatie had dan ook weer een bijzondere route met een bonte verzameling aan gebouwen in elkaar gestoken. Bij de volwassenen was het rennen door de Hema – inclusief roltrap – en de Jumbo het meest opvallend. Beide winkels waren namelijk gewoon in bedrijf. De politie had uitgepakt met een enorme expositie rondom het start- finishterrein in het centrum, en verwelkomde de deelnemers bij het politiebureau met blauwe zwaailichten. Bij Thuis in Oss gaf een internationale DJ de renners extra energie, terwijl in De Groene Engel en het TBL zelfs live optredens werden gehouden.
Maar de grootste voltreffer zat in de Nellen Kidsrun. Meer dan 200 kinderen renden door IJssalon Alessandro, die hen bovendien na afloop trakteerde op een ijsje. Uiteraard was er weinig meer nodig om van de kidsrun een groot feest te maken.
Bij Werkkracht stonden de medewerkers de sporters enthousiast aan te moedigen. Na afloop kon de organisatie een cheque in ontvangst nemen van 456 euro, bijeengebracht door de deelnemers aan de SNS Oss City Run.
De zesde editie van de SNS Oss City is gepland op zondag 13 april 2025.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant