Museum Jan Cunen nodigt je van harte uit voor de stiltewandeling (16+) op zondag 21 april.
Museum Jan Cunen nodigt je van harte uit voor de stiltewandeling (16+) op zondag 21 april. Foto:

Museum Jan Cunen presenteert stiltewandeling

Kunst en cultuur 497 keer gelezen

OSS | Op zondag 21 april nodigt Museum Jan Cunen je uit om Oss te verkennen in de geest van de kunstenaar Willem Witsen. Laat je gedachten los en ervaar de stad op een dieper niveau. Ontdek de kracht van stilte op deze rustige, serene zondagochtend. 

Stilte is meer dan alleen afwezigheid van geluid; het manifesteert zich op verschillende manieren. Het gaat erom waar jij je aandacht op richt en hoe je dit ervaart. Met nieuwsgierigheid wandel je langs verborgen plekjes, tuinen, gebouwen en details die normaal gesproken aan je voorbij zouden gaan. Ellen Korstanje, mindfulnesstrainer en eigenaar van Beweeg en Leef, centrum voor bewust bewegen & ontspannen in Oss, zal de stiltewandeling begeleiden. De wandeling sluit aan bij de tentoonstelling ‘Willem Witsen, stille kracht’ in Museum Jan Cunen, te zien tot en met 16 juni 2024.

De stiltewandeling (16+) is op zondag 21 april van 10.45 tot 12.15 uur. Start- en eindpunt is museumcafé Café Cunen. Iedereen vanaf 16 jaar kan deelnemen. Schrijf je vooraf in via info@museumjancunen.nl. Deelname kost 6,50 per persoon.

Kun je niet deelnemen op zondag 21 april? Geen zorgen! Er staat een tweede stiltewandeling gepland op zaterdag 8 juni.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant