Afbeelding
Foto: Mooiland

Alle 25 flexwoningen Ravenstein staan op hun plek

Wonen 1.454 keer gelezen

RAVENSTEIN | Woningcorporatie Mooiland meldt dat alle 25 flexwoningen op de Weemse Hof in Ravenstein zijn geplaatst. Barli, producent van modulaire woningen, zette ze recent op hun plek. 

Op de Weemse Hof zijn tien gezinswoningen, bestaande uit twee verdiepingen, geplaatst. Daarnaast zijn er ook vijftien studio neergezet. Deze bestaan uit één ruimte voor wonen, koken en slapen. Daarnaast is er nog een badkamer met toilet. Mooiland laat verder weten: “Met de flexwoningen hopen we voor woningzoekenden rond Ravenstein de druk van de ketel te halen. Het is een ideale oplossing voor woningzoekenden die snel een (tijdelijke) woning nodig hebben, maar weinig kans maken om een woning te vinden via de gebruikelijke weg.” De woningen worden in april verder afgebouwd en dan worden ook de nutsvoorzieningen aangebracht. Daarna gaat de gemeente in mei de bestrating, paden en verlichting aanleggen.

De woningen worden aangeboden op www.mijnwoningzoeken.nl. Daar worden ze via loting toegewezen. “Woningzoekenden konden al reageren op de flexwoningen en dat liep storm”, aldus Mooiland. Toekomstige bewoners ontvangen eind mei/begin juni de sleutels.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant