Afbeelding

'De consument blijft bij ons altijd op nummer 1 staan'

Zakelijk 396 keer gelezen

'Allereerst een heel gelukkig nieuwjaar en dat iedereen in goede gezondheid en met veel geluk dit nieuwe jaar mag beleven. 2016 was een mooi jaar waarin we een paar nieuwe dingen hebben mogen ontplooien en waarin we lekker door konden ontwikkelen op bestaande diensten en producten. Dan de vraag: 'Wat gaat het nieuwe jaar brengen?'

Zoals elk jaar heb ik bepaalde dingen op mijn lijstje staan waaraan we gaan werken en waarvan ik hoop dat ik aan het eind van het jaar kan zeggen; dat is allemaal mooi gelukt. Erbij in gedachte houdend dat niet het hele lijstje gaat lukken en dat er altijd ruimte voor verbetering en ontwikkeling blijft. Concreet betekent dit voor ons dat we ons blijven profileren als een bedrijf waarin kwaliteit, service en duurzaamheid voorop staat. En dat de consument bij ons op nummer 1 staat. Toegegeven, ook bij ons gaat er wel eens wat mis, maar we blijven de lat hoog houden en te streven naar een 100 procent klanttevredenheid.
Ik denk dat daar niet alleen wat betreft ons, maar voor alle speciaalzaken nog veel valt te halen. Want uiteindelijk wordt de consument terecht steeds kritischer en aan ons hoe daar mee om te gaan. Dus goed luisteren naar de wensen en veel maatwerk leveren, daar kunnen wij het verschil maken met de supermarkten en webshops, die over het algemeen vaste producten leveren waar niet van afgeweken kan worden. Verder ga ik met veel energie en nieuwsgierigheid het nieuwe jaar in en hoop ik dat er weer veel mooie en nieuwe dingen op mijn pad komen. Ook houden we de nieuwe voedseltrends in de gaten, zodat we daar goed op in kunnen spelen wanneer er om gevraagd wordt.

Ook namens team Slagerij Arie Zeegers een inspirerend en liefdevol 2017 gewenst.'

Dennis Zeegers, Slagerij Arie Zeegers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant