Mees Linders scoorde namens TOP tegen Rohda Raalte. (Foto: Pion Steeg)
Mees Linders scoorde namens TOP tegen Rohda Raalte. (Foto: Pion Steeg)

TOP treft sterk Groene Ster in bekerfinale: 'Het seizoen kan geweldig eindigen'

Voetbal 1.153 keer gelezen

GEFFEN | Groene Ster gaat komende zondag voor de dubbel. De kampioen van de Hoofdklasse B speelt dan de finale van de districtsbeker tegen sv TOP. De eindstrijd start om 14.30 uur op het sportpark van Nooit Gedacht in Geffen.

Groene Ster is komende zondag de favoriet in Geffen. De Limburgers hebben een kwalitatief uitstekende groep. Nathan Rutjes is de meest opvallende speler en voor de oud-prof is het zijn laatste officiële wedstrijd bij Groene Ster. Hij vertrekt omdat hij als jeugdtrainer bij zijn oude club Sparta Rotterdam aan de slag gaat. Maar ook spelers als Maikel van Kesteren en Chefrino Eind zijn goede spelers op dit niveau.

Fitte selectie TOP
TOP heeft drukke weken. De Ossenaren wonnen afgelopen zondag in de nacompetitie van Rohda Raalte en nemen het volgende week in de derde ronde op tegen Leonidas. Maar eerst dus zondag de bekerfinale. Trainer Chris van den Dungen kan over een vrijwel fitte selectie beschikken. Metin Alkir heeft de training hervat en kan mogelijk ook in actie komen. "We proberen uiteraard de finale te winnen. Op twee fronten zijn we nog actief. Het seizoen kan geweldig eindigen."

Uit de krant